Benzi RSS

 

 

Eliberarea, prelungirea, reperfectarea, suspendarea, retragerea licenţelor, gestionarea Registrului de licenţiere
 
Prima / 1. Autorizațiile pentru importul în regim preferențial a unor tipuri de zahăr (din tările-nemembre ale Organizației Mondiale a Comerțului cu care Republica Moldova are semnate acorduri de comerț liber)
Autorizațiile pentru importul în regim preferențial a unor tipuri de zahăr (din tările-nemembre ale Organizației Mondiale a Comerțului cu care Republica Moldova are semnate acorduri de comerț liber)
Versiune tipar
Autorizațiile pentru importul în regim preferențial a unor tipuri de zahăr (din tările-nemembre ale Organizației Mondiale a Comerțului cu care Republica Moldova are semnate acorduri de comerț liber)
145 HOTĂRÎRE cu privire la modul de administrare a contingentelor tarifare la importul de zahăr alb şi produse zaharoase

1. Hotărîrea Guvernului cu privire la importul în regim preferențial al unor tipuri de zahăr nr. 134 din 10.02.2009  -  (descarcă PDF)

2. Documentele necesare pentru obținerea autorizațiilor -  (descarcă PDF)

3. Pozițiile tarifare a produselor care cad sub incidența Regulamentului cu privire la importul în regim preferențial a unor tipuri de zahăr, aprobat prin H.G. nr.134 din 10.02.2009  -  (descarcă JPG)

Notă: Potrivit pct. 4 din Regulamentul cu privire la importul în regim preferenţial a unor tipuri de zahăr, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 134 din 10.02.2009 cu privire la importul în regim preferenţial al unor tipuri de zahăr, cantităţile de zahăr şi produse zaharoase şi perioada importului în regim preferenţial sunt stabilite, trimestrial, de către Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, în comun cu Uniunea Producătorilor de Zahăr din Republica Moldova, reieşind din volumul de producţie al întreprinderilor autohtone, consumul pieţei interne şi potenţialul de export.

Reieşind din volumul de producţie al întreprinderilor autohtone, pentru trimestrul I al anului 2011 Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare, prin scrisoarea nr. 19/288 din 04.01.11, a evocat lipsa necesităţii pieţei interne de zahăr şi produse zaharoase de import.

        

11223.jpg

 
Adresa:
Republica Moldova, MD-2001, mun. Chişinău, bd Ştefan cel Mare, 124

Noutăți   |   Despre Camera de Licenţiere   |   Transparenţa decizională   |   Informaţii publice   |   Acte juridice   |   Acţiuni anticorupție   |   Acțiuni de prevenire a spălării banilor   |   Decizii   |   Titulari de licență din Transnistria   |   Control de stat   |   Privare de dreptul la activitate   |   Autorizații   |   Funcţii vacante   |   Arhivă
Telefon:
Anticamera - 022 82 07 55
Informaţii - 022 82 07 50
Linia Anticoruptie: - 82 07 67

Fax:
+373 22 27 72 76
Copyright © 2017 CAMERA DE LICENŢIERE în subordinea Ministerul Economiei al Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate.
Actualizat la: 21.09.2017

Particpant la concursul WebTop
TRIMARAN - IT Solutions Company // web, interactive, motion and software development solutions // http://www.trimaran.md, B2B and B2C solutions  /  Branding & Graphic Design Services / Website Design and Development  /  E-Commerce Systems / Software Application Architecture and Development / Multimedia solutions  /  2D/3D modeling & animation solutions / Video & Post Production / contact@trimaran.md
Creat de Trimaran
Vizitatori: 906660

 
sus