Benzi RSS

 

 

Eliberarea, prelungirea, reperfectarea, suspendarea, retragerea licenţelor, gestionarea Registrului de licenţiere
 
Prima / 04 - Activitatea cu metale preţioase şi pietre preţioase; funcţionarea caselor de amanet
04 - Activitatea cu metale preţioase şi pietre preţioase; funcţionarea caselor de amanet
HOTĂRÎRE Nr. 769 din 17.11.1995 cu privire la aprobarea Regulilor de achiziţionare de la populaţie a metalelor preţioase şi a pietrelor preţioase ce se conţin în articole şi resturi
22.02.2012
Se aprobă Regulile de achiziţionare de la populaţie a metalelor preţioase şi a pietrelor preţioase ce se conţin în articole şi resturi (se anexează).
 
LEGE Nr. 451 din 30.07.2001 privind reglementarea prin licenţiere a activităţii de întreprinzător
22.02.2012
Prezenta lege determină cadrul juridic, organizatoric şi economic de reglementare prin licenţiere a activităţii de întreprinzător, stabileşte genurile de activitate supuse reglementării prin licenţiere şi este orientată spre asigurarea respectării condiţiilor, stabilite prin lege pentru desfăşurarea genurilor de activitate supuse reglementării prin licenţiere.
 
LEGE Nr. 282 din 22.07.2004 privind regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase
22.02.2012
Prezenta lege stabileşte cadrul juridic privind regimul metalelor preţioase şi pietrelor preţioase; politica de stat în domeniul activităţilor cu metale preţioase şi pietre preţioase; scopurile, principiile şi particularităţile reglementării de către stat a activităţilor persoanelor juridice şi fizice în acest domeniu; atribuţiile autorităţilor publice; statutul supravegherii marcării de stat; controlul de stat asupra producerii, utilizării şi circulaţiei metalelor preţioase şi pietrelor preţioase.
 
HOTĂRÎRE Nr. 204 din 28.03.1995 pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de organizare şi funcţionare a caselor de amanet (lombardurilor)
22.02.2012
Regulamentul cu privire la modul de organizare şi funcţionare a caselor de amanet (lombardurilor) (în continuare - Regulamentul) stabileşte modul şi condiţiile de activitate a caselor de amanet (lombardurilor), desfăşurată de agenţii economici, indiferent de tipul de proprietate, forma juridică de organizare şi volumul serviciilor prestate, în scopul reglementării de către stat a acestei activităţi.
 
HOTĂRÎRE Nr. 261 din 13.05.1996 cu privire la aprobarea Regulilor comerţului cu amănuntul, recepţionării, păstrării şi evidenţei articolelor din metale preţioase şi pietre preţioase
22.02.2012
Prezentele Reguli reglementează relaţiile dintre vînzători şi cumpărători privind cumpărarea-vînzarea bijuteriilor, obiectelor de servire a mesei, obiectelor de împodobire a încăperilor şi altor articole din aur, argint, platină, palad iu şi din aliajele lor, articolelor cu pietre scumpe (briliante, safire, rubine, smaralde, mărgăritare); articolelor din metale preţioase cu garnituri din pietre semiscumpe, ceasurilor în corpuri din metale preţioase.
 
Prima / 04 - Activitatea cu metale preţioase şi pietre preţioase; funcţionarea caselor de amanet
Adresa:
Republica Moldova, MD-2001, mun. Chişinău, Pușkin, 47

Noutăți   |   Despre Camera de Licenţiere   |   Transparenţa decizională   |   Informaţii publice   |   Acte juridice   |   Acţiuni anticorupție   |   Acțiuni de prevenire a spălării banilor   |   Decizii   |   Titulari de licență din Transnistria   |   Control de stat   |   Privare de dreptul la activitate   |   Autorizații   |   Funcţii vacante   |   Arhivă
Copyright © 2021 Direcţia licenţiere a unităţilor de drept din cadrul I.P. „Agenţia Servicii Publice
Actualizat la: 16.07.2018
Creat de Brand.md
Vizitatori: 1404324

 
sus